14 februari, Valentijnsdag. Dé perfecte gelegenheid om je (geheime) liefde te openbaren! Een bos bloemen blijft een populair gebaar om de liefde kenbaar te maken, origineel is anders. Om je te helpen écht indruk achter te laten bij je geliefde hieronder 4 redenen waarom de Bamboo Orchid hier perfect voor is!

1 Het verrassingseffect

Het leuke van de Bamboo Orchid is het verrassingseffect. Iedere Bamboo Orchid wordt met grote aandacht verzorgd zodat er veel mooie knoppen aan de takken zitten. Deze bloemknoppen zullen bij ontvangst dicht zitten. Geef de Bamboo Orchid wat tijd en licht (en liefde natuurlijk) en je zult zien dat de bloemknoppen een voor een open schieten! Verassing!

2 Explosie van kleur

Al snel schieten de bloemknoppen open en kun je genieten van de prachtige bloemenpracht. De voorheen groene plant zal zichzelf langzaam omtoveren tot een waar kleurspektakel. Zet de Bamboo Orchid op een gave plek in huis zodat de kleuren goed tot z’n recht komen!

3 Bloeiduur

Nu komen we bij een belangrijk punt, de bloeiduur. Je vraagt je misschien af, hoe lang bloeit de Bamboo Orchid? Dat is maar liefst anderhalve maand. Wanneer je de plant dus rond Valentijn in bezit krijgt, zal je er tot begin april plezier van hebben, wow!

4 Geurend

Ja, ruik maar eens goed. De Bamboo Orchid geurt! De geur wordt sterker wanneer de plant het lekker warm heeft!

 

Nieuwsgierig geworden naar deze exotische orchidee? De Bamboo Orchid kan gewoon thuisbezorgd worden! Bekijk het aanbod op bol.com!